71277c7dc5c5d2540097f621194a0872.jpg
5cbe875ed2fc5b85f193156054b50f53.jpg
Ενημέρωση

Το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Πολιτείας των Ευχών, που διήρκεσε 21 ημέρες...

Μια Πολιτεία ανανεωμένη, στο κέντρο της πόλης, με πολλές δράσεις και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες, events για μικρούς και μεγάλους, παράλληλες δράσεις από φορείς των Σερρών, χορευτικά προγράμματα, θεατρικά δρώμενα, γαστρονομικές εκδηλώσεις, δημιουργικά παιχνίδια και τόσα ακόμη... 

Για τρεις εβδομάδες το κέντρο της πόλης έβαλε τα γιορτινά του και έδωσε την ευκαιρία στους Σερραίους αλλά και στους επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη μας να ζήσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα συμμετέχοντας στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου και της ΚΕΔΗΣ.

 

Από τις 13 Δεκεμβρίου οπότε και δόθηκε το εναρκτήριο σύνθημα της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής του δήμου Σερρών και της ΚΕΔΗΣ, μέχρι και σήμερα, η Πολιτεία των Ευχών φιλοξένησε δεκάδες συλλόγους, σχολές χορού, θεατρικές ομάδες, σχολεία, κουκλοθέατρα, ανιματέρ, ορχήστρες και καλλιτέχνες δημιουργώντας μια άκρως λαμπερή και εορταστική ατμόσφαιρα στο κέντρο των Σερρών.

Αύριο Πέμπτη 2 Ιανουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της Πολιτείας των Ευχών, με μουσικές συναυλίες και πολύ πολύ κέφι...

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου:

 

 

Ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη, όλοι οι συντελεστές και οι εθελοντές της Πολιτείας των Ευχών, σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!!!

Την τελευταία ημέρα του 2019, λίγες ώρες πριν υποδεχτούμε το νέο έτος το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών είναι αφιερωμένο κυρίως στα παιδιά... αλλά και σε όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά!

Φωτογραφίες με τα ξωτικά και τις μασκότ της Πολιτείας, happening με Κλόουν, facepainting και καραόκε σας περιμένουν σε όλο το κέντρο της πόλης...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου:

Το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ξεκινάει από νωρίς το πρωί με παράλληλες δράσεις και ολοκληρώνεται αργά το βράδυ με συναυλία...

Στις 12:30 ο Σερραίος Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente σε ένα Πρωτοχρονιάτικο show...

Το βράδυ στις 20:00 στη σκηνή της Πολιτείας υποδεχόμαστε της Σοφία Πανη...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας:

Το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2019...

Εορταστικό, πλούσιο, ψυχαγωγικό....

Συναυλίες, παράλληλες εκδηλώσεις και happenings σε όλο το κέντρο της πόλης και στην Δορυλαίου!!!

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου:

Το πρόγραμμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου:

 

Λόγω τεχνικών προβλημάτων τα οποία εντοπίστηκαν στο stage και στην λειτουργία του ήχου στη σκηνή της Πολιτείας των Ευχών, σας ενημερώνουμε οτι οι προγραμματισμένες πρωινές εκδηλώσεις της Παρασκευής 27/12/2019 ματαιώνονται. 

Οι τεχνικοί και οι συνεργάτες της Πολιτείας σας ευχαριστούν για την κατανόηση. 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής διαμορφώνεται ως εξής:

Ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ.Σερρών Χρυσάνθη Παλάζη - Τσοχατζίδη, όλοι οι συντελεστές και οι εθελοντές της Πολιτείας των Ευχών, σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!!!

Το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει δύο εξαιρετικές συναυλίες. 

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στα Αστέρια και είναι η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Μουσικών Συνόλων της ΚΕΔΗΣ "Νότες Χριστουγέννων"

Η δεύτερη θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στο πλαίσιο του Serres World Music Festival

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Πολιτείας των Ευχών θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Μουσικών συνόλων της ΚΕΔΗΣ. 

Μια βραδιά γεμάτη υπέροχες μελωδίες και χορό, από τη Φιλαρμονική και την Παιδική & Νεανική Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε συνεργασία με τη χορωδία του 5ου Γυμνασίου Σερρών και τα τμήματα Χορού και Μπαλέτου της ΚΕΔΗΣ.

Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, που κάθε χρόνο μας "γεμίζει" με τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών στις Σέρρες για την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου συνεχίζεται πλούσιο και ενδιαφέρον, καθώς το διήμερο 19 και 20 του μήνα στο πρόγραμμα των συναυλιών ενσωματώνεται μια ακόμη αγαπημένη διοργάνωση του Δ.Σερρών, το Serres World Music Festival...

Δύο υπέροχες βραδιές με μουσικές του κόσμου θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

Και βέβαια όλες οι εκδηλώσεις και τα προγραμματισμένα happenings

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παραδοσιακοί χοροί από Συλλόγους και σχολεία, Μουσική συναυλία και αγαπημένα evets για παιδιά, έχει το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών για την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Πρόγραμμα Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου:

Το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών για την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου είναι ιδιαίτερα πλούσιο τόσο στην κεντρική σκηνή της διοργάνωσης στην Πλατεία Ελευθερίας, όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης. 

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Εντυπωσιακές εικόνες από τις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα από την Πολιτεία των Ευχών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι Έλληνες μέσω ζωντανών συνδέσεων και μεταδόσεων που πραγματοποιήθηκαν, με στόχο την προβολή των εκδηλώσεων. Στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" η Ελένη Λαζάρου μεταδίδει από τις Σέρρες:

Εντυπωσιακές εικόνες από τις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα από την Πολιτεία των Ευχών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι Έλληνες μέσω ζωντανών συνδέσεων και μεταδόσεων που πραγματοποιήθηκαν, με στόχο την προβολή των εκδηλώσεων.

Στο Δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3 η Θάλεια Καμπουρίδου μετέδωσε τον παλμό καιόσα συνέβησαν στην τελετή έναρξης της φετινής Πολιτείας των Ευχών:

 

Εντυπωσιακές εικόνες από τις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα από την Πολιτεία των Ευχών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι Έλληνες μέσω ζωντανών συνδέσεων και μεταδόσεων που πραγματοποιήθηκαν, με στόχο την προβολή των εκδηλώσεων. Ο Δήμαρχος Σερραίων ζωντανά στην εκπομπή του Antennna "Πρωινοί τύποι":

Εντυπωσιακές εικόνες από τις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα από την Πολιτεία των Ευχών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι Έλληνες μέσω ζωντανών συνδέσεων και μεταδόσεων που πραγματοποιήθηκαν, με στόχο την προβολή των εκδηλώσεων.

Η Ελένη Λαζάρου μετέδωσε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha εντυπωσιακές εικόνες από το 1ο Santa Claus Run:

 

Συνεχίζεται πλούσιο και ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών, με δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα για τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου:

Το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών συνεχίζεται πλούσιο και άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, με πολλές δράσεις τόσο στην Πλατεία Ελευθερία όσο και στα σπιτάκια δραστηριοτήτων!!!

Για το διήμερο Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

 

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα από την στολισμένη πόλη των Σερρών, λίγες ώρες πριν την έναρξη της 7ης Πολιτείας των Ευχών.

Χιλιάδες λαμπιόνια, αστέρια και μπάλες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις εικόνες με το φωταγωγημένο κέντρο των Σερρών.

Σήμερα Παρασκευή στις 20:30 η επίσημη έναρξη της Πολιτείας των Ευχών, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σε μια άκρως καλαίσθητη εκδήλωση το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, «φόρεσε τα γιορτινά του» δίνοντας έτσι το σύνθημα για τη φετινή εορταστική περίοδο… Τόσο ο εξωτερικός χώρος όσο και ο εσωτερικός Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Δήμαρχος Σερραίων και ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ ευχαρίστησαν τη χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών που «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση και κάλεσαν τους Σερραίους στην έναρξη της Πολιτείας των Ευχών σήμερα στις 20:30 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος και των παράλληλων εκδηλώσεων της Πολιτείας των Ευχών, πραγματοποίησαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη.

Ο Δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίησή του για την αθρόα συμμετοχή φορέων της πόλης, πολιτιστικών, κοινωνικών, επαγγελματικών και κάλεσε τους Σερραίους στην επίσημη έναρξη της Πολιτείας, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην πλατεία Ελευθερίας.

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  αναφέρθηκε στο πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στο σύνθημα της φετινής διοργάνωσης το οποίο είναι #fetoseyxomai (φέτος εύχομαι), αλλά και στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το κέντρο της πόλης.

 

 

 

Πυρετώδεις οι διεργασίες στο Δήμο Σερρών και στην Κοινωφελή Επιχείρηση καθώς ελάχιστες είναι οι μέρες που απομένουν για την έναρξη της Πολιτείας των Ευχών.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης προσφέρει ώρες χαράς και διασκέδασης στα παιδιά αλλά και σε όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά!!!

Η φετινή διοργάνωση πρόκειται να φιλοξενήσει αρκετές καινοτομίες και ευχάριστες εκπλήξεις σε ένα γεμάτο πρόγραμμα...το οποίο θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο εντυπωσιακός στολισμός, οι δράσεις, η διασκέδαση και η συμμετοχή όλων, θα κάνουν τη φετινή Πολιτεία, πιο λαμπερή από ποτέ!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, καθώς ελάχιστες μέρες απομένουν πριν την επίσημη έναρξη της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Δ.Σερρών, της Πολιτείας των Ευχών.
 
Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στολίζουν την Πλατεία Ελευθερίας, με στόχο φέτος οι γιορτές να έχουν περισσότερο φως και λάμψη όπως δήλωσε στην κάμερα του serrespost.gr ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Νυκτοπάτης.
 
Ήδη κάποιες οδοί έχουν φωταγωγηθεί με Χριστουγεννιάτικα φωτιστικά, το κέντρο όμως της φετινής Πολιτείας, θα είναι το κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα η Πλατεία Ελευθερίας, όπου θα στηθεί και η εξέδρα της διοργάνωσης.
 
Η συνεργασία όλων των τμημάτων του Δήμου και όλων των φορέων της πόλης και του Νομού είναι το κλειδί για την επιτυχία, σύμφωνα με τον κ.Νυκτοπάτη.
 

Η 5η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη το 1985, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους.

Τιμώντας τη σημερινή ημέρα, γίνε κι εσύ εθελοντής στην πιο μεγάλη γιορτή του Δήμου Σερρών... στην Πολιτεία των Ευχών!

Ζήσε την μαγεία των γιορτών, διασκέδασε και μπες στην ομάδα των εθελοντών της Πολιτείας!!!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους στην ΚΕΔΗΣ (Μαρία Γιακουμή) 23210 68900 καθημερινά 09:00 – 13:00.

Ανοιχτή πρόσκληση από τηλεοράσεως από τον Σερραίο Βουλευτή Τάσο Χατζηβασιλείου, ο οποίος αφού σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στο πάνελ της εκπομπής "Tώρα ότι συμβαίνει" του τηλεοπτικού σταθμού Open, έκανε αναφορά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δ.Σερρών προβάλλοντας την "Πολιτεία των Ευχών" στο πανελλήνιο.

"Τα Χριστούγεννα, σας καλούμε στις Σέρρες, στην Πολιτεία των Ευχών. Είναι ευκαιρία οι Έλληνες να γνωρίσουν εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς", τόνισε ο κ.Χατζηβασιλείου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πρόσκληση προς τους Σερραίους κάθε ηλικίας για τη συμμετοχή τους ως εθελοντές στην φετινή Πολιτεία των Ευχών απηύθυνε η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδου.

Η κα Παλάζη μιλώντας στην κάμερα του serrespost.gr τόνισε ότι η Πολιτεία των Ευχών είναι γιορτή όλων των Σερραίων και πως δηλώνοντας οι πολίτες συμμετοχή ως εθελοντές, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματα χαράς της μεγάλης Χριστουγεννιατικης διοργάνωσης του Δ. Σερρών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους στην ΚΕΔΗΣ (Μαρία Γιακουμή) 23210 68900 καθημερινά 09:00 – 13:00.

Οι διοργανωτές, οι συντελεστές και οι εθελοντές της Πολιτείας των Ευχών, εύχονται σε όλους υγεία, δύναμη και ευτυχία για το νέο έτος!!!

Είναι το νέο αίμα στη δισκογραφία, με ένα πολύ ισχυρό fanbase που ακολουθεί κάθε του βήμα.

Ο Έλληνας παραγωγός και Dj Νίκος Πατσιαρίκας, γνωστός απλά ως Dj Pitsi, είναι ένας από τους νέους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούριου στη νέα πρωινή εκπομπή του Open TV με τίτλο "Ευτυχείτε". 

Πολύ νέος, ταλαντούχος, αλλά κι εμφανίσιμος, κρατάει το κλειδί της επιτυχίας στο χέρι του και θα τον απολαύσουμε το βράδυ της Κυριακής στις 20.00 στην Πολιτεία των Ευχών!!!

Οι διοργανωτές και οι συντελεστές της Πολιτείας των Ευχών στις Σέρρες, εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νικηφόρος, έρχεται στην πολιτεία των Ευχών, την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, στις 20.00.

Η μεγάλη γιορτή συνεχίζεται... Με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και με πολύ κέφι, ο Νικηφόρος ξεσηκώνει το κοινό και κάνει τις γιορτές μας ακόμη πιο λαμπερές.

 

Η πιο εντυπωσιακή σε προσέλευση και παλμό συναυλία της Πολιτείας των Ευχών, ήταν η χθεσινή με τον απολαυστικό Ηλία Βρεττό να απογειώνει το κέφι και να χαρίζει μαγικές στιγμές στο πολυπληθές κοινό του.

Από νωρίς η κίνηση στους χώρους της Πολιτείας ήταν μεγάλη, λίγο πριν την έναρξη όμως της συναυλίας έγινε… εντυπωσιακή.

 

Ο Ηλίας Βρεττός, κεφάτος, λαμπερός και με γιορτινή διάθεση τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σερρών και την ΚΕΔΗΣ για την πρόσκληση.

Στο τέλος της συναυλίας, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και υποσχέθηκε πως σύντομα θα ξαναέρθει στις Σέρρες. 

 

Εντυπωσιακή, λαμπερή και συνάμα ζεστή και συγκινητική ήταν η χθεσινή τελετή έναρξης της Πολιτείας των Ευχών.

Ο Δήμαρχος Σερραίων, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Σερρών με την Χορωδία του 5ου Γυμνασίου, έδωσαν το σύνθημα της έναρξης της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής, στις Σέρρες.

Πυροτεχνήματα, χιλιάδες λαμπιόνια, γιορτινές μελωδίες και παιδικά χαμόγελα, συνέθεσαν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της ΚΕΔΗΣ και του Μουσικού Προγράμματος των χορωδιών, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την τελετή ένρξης, περιηγήθηκαν στο σπίτι του Santa Claus, στο εργαστήρι σοκολάτας, και στο σπιτάκι δραστηριοτήτων, ενώ οι μικρότεροι διασκέδασαν στο Παγοδρόμιο και στο Λούνα Παρκ.

Σήμερα στις 21.00 η μεγάλη συναυλία του Ηλία Βρεττού, θα απογειώσει το κέφι και τη διάθεση όλων όσων βρεθούν στην Πολιτεία των Ευχών. 

 

Εν μέσω εμφανίσεων και μετακινήσεων, ο Ηλίας Βρεττός δεν παρέλειψε να κοινοποιήσει την αυριανή του εμφάνιση στην Πολιτεία των Ευχών, στις Σέρρες.

Μέσα από το κινητό του, στέλνει το δικό του μήνυμα και καλεί μικρούς και μεγάλους στην συναυλία του, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης μας!

Δείτε το βίντεο του Ηλία Βρεττού:

Λίγες ώρες πλέον απομένουν έως την επίσημη έναρξη της Πολιτείας των Ευχών. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη στολισμένη και λαμπερή όσο ποτέ Πολιτεία των Ευχών.

Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους, τα λαμπιόνια της Πολιτείας θα στολίζουν το Κεντρικό Πάρκο των Σερρών, στην πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Το Λούνα Πάρκ, το σπίτι του Santa, το εργαστήρι σοκολάτας, το σπιτάκι δραστηριοτήτων, το καρουζέλ και το stage της Πολιτείας, από το απόγευμα της Τετάρτης θα είναι στολισμένα, έτοιμα να υποδεχτούν Σερραίους και επισκέπτες που θα βρεθούν στην φιλόξενη Πολιτεία των Ευχών.

 

Από την πρώτη στιγμή το κοινό τον αγκάλιασε και τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του επιτυχία.

Απλός, ταλαντούχος, γοητευτικός και άκρως επιτυχημένος, ξεσηκώνει τα πλήθη και μαγεύει με τη σκηνική του παρουσία.

Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από όλες τις ηλικίες και κάθε του δισκογραφική δουλειά καταλαμβάνει υψηλή θέση στην Ελληνική δισκογραφία.

Είναι ο Ηλίας Βρεττός και έρχεται την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στην Πολιτεία των Ευχών, στις Σέρρες, με ατελείωτο κέφι και γιορτινή διάθεση!!!

 

Επίσημα ανακοινώθηκε πλέον το πρόγραμμα και η λειτουργία της φετινής Πολιτείας των Ευχών, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δημαρχείο των Σερρών. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Βασίλης Τερζής και η Δ/ντρια της Επιχείρησης Παρασκευή Ιωαννίδου.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Πολιτεία των Ευχών», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2019, στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών.

 

Ο κ. Αγγελίδης καλώντας μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν την «Πολιτεία των Ευχών» ευχήθηκε καλές γιορτές, με υγεία σε όλο τον κόσμο.
O Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών, τονίζοντας πως η όλη διοργάνωση τελεί υπό πλήρη νομιμότητα και με χαμηλό budget έναντι άλλων πόλεων καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και οι δυνατότητες περιορισμένες.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τοπικά μουσικά σχήματα, νεανικές και σχολικές μπάντες και χορωδίες, σχολές χορού, παραδοσιακοί σύλλογοι, σχολεία, κέντρα ξένων γλωσσών, Dj, κουκλοθέατρα, Φορείς των Σερρών και πολλές παράλληλες δράσεις εντός και εκτός της Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας, συνθέτουν και φέτος ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Είναι πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ… είναι η Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες, που φέτος ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών.

Παγοδρόμιο, Λούνα παρκ, εργαστήρι σοκολάτας, το σπίτι του Santa Claus και βέβαια οι μεγάλες συναυλίες με τους αγαπημένους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο stage της Πολιτείας των Ευχών!!!

Με παράλληλες δράσεις στο κέντρο της πόλης, με πλούσιο πρόγραμμα στη σκηνή της Πολιτείας, αλλά κυρίως, με γιορτινή διάθεση η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ξεκινάει… και θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Ο Ηλίας Βρεττός, ο Νικηφόρος, οι Au Revoir και ο Dj Pitsi έρχονται στην Πολιτεία των Ευχών, με κέφι και διάθεση για γιορτινό ξεφάντωμα. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες των αγαπημένων καλλιτεχνών, θα πλημμυρίσουν το Κεντρικό πάρκο των Σερρών.

Στην τελετή λήξης της Πολιτείας των Ευχών, στις 2 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση με τα πλούσια δώρα!!!

Τεχνικός Σύμβουλος Υλοποίησης της Πολιτείας των Ευχών είναι η εταιρεία
«Υπηρεσίες Διοργάνωσης Εκδηλώσεων – Βέρρος Κωνσταντίνος»

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου αποχαιρετάμε την Πολιτεία των Ευχών με ένα Λαϊκοδημοτικό γλέντι και με την μεγάλη κλήρωση για τα πλούσια ΔΩΡΑ της Πολιτείας. Στις 12.00 ο Θοδωρής Μπιτζίδης με την ορχήστρα του, έχουν ετοιμάσει για όλους εμάς ένα πρόγραμμα με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, που όλοι αγαπήσαμε! Στις 13.30 θα γίνει η μεγάλη κλήρωση και μόνο αν είστε εκεί θα μπορέσετε να παραλάβετε τα δώρα που θα κληρωθούν. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για να διεκδικήσετε το iphone 8, το ταξίδι στο Bansko, το ηχοσύστημα, τη φωτογραφική μηχανή, το ποδήλατο, τα καλλυντικά τα γυαλία ηλίου και όλα τα δώρα που θα κληρωθούν!!!

 

Η συναυλία που όλοι περιμέναμε..! Ο Βαγγέλης Κακουριώτης στην Πολιτεία των Ευχών, αύριο το βράδυ στις 21.00...να είστε όλοι εκεί!!! Μας το ζητήσατε και το κάναμε....ο αγαπημένος καλλιτέχνης που ξεσηκώνει το νεανικό κοινό έρχεται και πάλι στις Σέρρες, στην Πολιτεία των Ευχών. Ο καταπληκτικός Βαγγέλης Κακουριώτης θα τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες με το γνωστό πάθος και ενθουσιασμό που ερμηνεύει τα τραγούδια του...! Αύριο Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 σας περιμένουμε όλους στην Πολιτεία των Ευχών...στις 21.00 σε μια συναυλία έκπληξη!!!

Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα, έρχεται στην Πολιτεία των Ευχών λίγες μόνο μέρες πριν αποχαιρετίσουμε το 2017. Είναι πέντε, είναι γοητευτικοί και ξεσηκώνουν τα πλήθη όπου κι αν βρεθούν.
Την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου, οι Onirama ανεβαίνουν στο stage της Πολιτείας των Ευχών στις Σέρρες. Με όλες τις αγαπημένες τους επιτυχίες και με τα τελευταία τους τραγούδια, αλλά κυρίως με την απίστευτη ενέργεια και το πάθος τους στη σκηνή, θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.
 
Η παρέα των Onirama φαίνεται πως «έχει δέσει» και οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας και της φιλίας που δένει τα μέλη του συγκροτήματος. Τόσο ο Front man της μπάντας, Θοδωρής Μαραντίνης, όσο και οι υπόλοιποι, ξέρουν καλά πώς να μεταδίδουν θετική ενέργεια και αγάπη στο κοινό τους που τους ακολουθεί πιστά.

Οι Διοργανωτές και οι Συντελεστές της Πολιτείας των Ευχών στις Σέρρες, εύχονται σε όλους, Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα!!!

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στα Αστέρια. Τα μουσικά σύνολα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. παρουσίασαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη παράσταση, στην κατάμεστη κεντρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και πλήθος κόσμου.
 Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακά τραγούδια από την Team Fourlakis (τιμ Φουρλάκης), με τη συμμετοχή εξαιρετικά ταλαντούχων μαθητών από το Μουσικό Σχολείο Σερρών. Στη συνέχεια, η φιλαρμονική μπάντα και η παιδική και νεανική χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., παρουσίασε ένα υπέροχο πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στο κλίμα των ημερών. Τα χορευτικά σύνολα, για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν το κοινό, με την κίνηση, τις χορογραφίες, τα πολύχρωμα κοστούμια και τον απόλυτο συγχρονισμό. Το φινάλε της εκδήλωσης, ήταν άκρως εντυπωσιακό, καθώς η σχολική χορωδία του 5ου Γυμνασίου Σερρών, υπό την Διεύθυνση της καθηγήτριάς τους Νίκης Στανίση και με τη συνοδεία πιάνου από την μουσικό Νατάσσα Σιδηροπούλου, συγκίνησε τους θεατές με το πρόγραμμα και την ερμηνεία αγαπημένων τραγουδιών.