71277c7dc5c5d2540097f621194a0872.jpg
5cbe875ed2fc5b85f193156054b50f53.jpg
Ενημέρωση

Συνέντευξη τύπου για την έναρξη της Πολιτείας των Ευχών

Κύριο

Επίσημα ανακοινώθηκε πλέον το πρόγραμμα και η λειτουργία της φετινής Πολιτείας των Ευχών, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δημαρχείο των Σερρών. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Βασίλης Τερζής και η Δ/ντρια της Επιχείρησης Παρασκευή Ιωαννίδου.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Πολιτεία των Ευχών», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2019, στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών.

 

Ο κ. Αγγελίδης καλώντας μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν την «Πολιτεία των Ευχών» ευχήθηκε καλές γιορτές, με υγεία σε όλο τον κόσμο.
O Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών, τονίζοντας πως η όλη διοργάνωση τελεί υπό πλήρη νομιμότητα και με χαμηλό budget έναντι άλλων πόλεων καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και οι δυνατότητες περιορισμένες.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τοπικά μουσικά σχήματα, νεανικές και σχολικές μπάντες και χορωδίες, σχολές χορού, παραδοσιακοί σύλλογοι, σχολεία, κέντρα ξένων γλωσσών, Dj, κουκλοθέατρα, Φορείς των Σερρών και πολλές παράλληλες δράσεις εντός και εκτός της Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας, συνθέτουν και φέτος ένα παραμυθένιο σκηνικό.