71277c7dc5c5d2540097f621194a0872.jpg
5cbe875ed2fc5b85f193156054b50f53.jpg
Παιχνίδια

Σας περιμένουμε καθημερινα στο εντυπωσιακό Λούνα Παρκ της Πολιτείας των Ευχών..ελατε να παιξουμε και να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και να μοιραστούμε στιγμές χαράς!!! ...ελάτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο παγοδρόμιο ή αφεθείτε στα χέρια των εκπαιδευτών και εντυπωσιάστε τους φίλους σας!!! Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες...στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών.

Ξεκινάνε από σήμερα 4 Δεκεμβρίου τη λειτουργία τους το Λουνα Παρκ και το Παγοδρόμιο στην Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες! Η διασκέδαση δεν σταματάει και τα πιο έξυπνα και αγαπημένα παιχνίδια σας περιμένουν από σήμερα Παρασκευή... Και βέβαια το εντυπωσιακό παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους!!!

Το τρενάκι με τον Γκούφι και την παρέα του για τους μικρούς μας φίλους

Φουσκωτό παιχνίδι σε σχήμα νταλίκας με διαστάσεις περίπου 5μ.*15μ.

Με διαστάσεις περίπου 7μ.*7μ. και ειδικούς βραχίονες και λάστιχα για καλύτερο παιχνίδι πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
jumbing τραμπολίνο που θα σας προσφέρει στιγμές χαράς και ανδρεναλίνης

Με διαστάσεις περίπου 5m x 5m με δίχτυ ασφαλείας, ένα κλασικό παιχνίδι για τους μικρούς φίλους.

Διαστάσεων 6μ.*12μ. με δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι 4μεγάλες μπάλες.

Η πίστα του οποίου είναι περίπου 250τ.μ. και περιλαμβάνει 14 σύγχρονα οχήματα ασφαλείας.

Ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, κατασκευασμένο από συνθετικό δάπεδο ασφαλείας με διαστάσεις περίπου τα 6μ. * 20μ.
Κατεβείτε την παγοστσουλήθρα και γελάστε με τις προσγειώσεις σας.

Χωρητικότητας 46 θέσεων με μήκος 10 περίπου μέτρων ευρωπαϊκών προδιαγραφών  με προστατευτικά κάγκελα.
Συγκεκριμένα από τις 1 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου που θα βρίσκεται στην πόλη μας θα μας κάνει βόλτα δωρεάν από την Πλατεία Ελευθερίας( μπροστά από την Εθνική Τράπεζα) ως το Κεντρικό Πάρκο(Θεατράκι) των Σερρών

Σύγχρονο 20 - 24 θέσεων ευρωπαϊκών προδιαγραφών με προστατευτικά κάγκελα τα οποία θα είναι στολισμένα και θα εγκατασταθεί δίπλα από το παγοδρόμιο.

Πίστα παγοδρομίου 300 τ.μ με πιστοποιητικό εργοστασιακής ασφαλείας στο οποίο θα στεγαστούν οι υπηρεσίες, τα παγοπέδιλα και τα ανταλλακτήρια. Καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του παγοδρομίου θα υπάρχουν εκπαιδευτές τόσο για την προστασία των παιδιών όσο και για την εκμάθηση εάν απαιτηθεί.